Καλώς ορίσατε!

Γεια σας και καλώς ήρθατε!

Είμαστε η Θεανώ, ο Στέλιος, η μικρή μας αναγνώστρια, και ο Scottie, και αυτό είναι το ηλεκτρονικό παιδικό βιβλιοπωλείο μας που επιπλέον φιλοξενεί τις ξυλοκατασκευές μας και άλλα προϊόντα.

Πώς ξεκινήσαμε

Η ιστορία μας έχει ως εξής, αγαπάμε τα παιδικά βιβλία, γι’αυτό και με τη γέννηση της κόρης μας ήδη από τις πρώτες ημέρες είχαμε συντροφιά μας ένα βιβλίο.

Το μικρό μας ανθρωπάκι μας ενέπνευσε και στη συνέχεια έφερε στην παρέα μας και τον Scottie, το σκυλάκι της. Οι δυο τους μας έδειξαν πως εξερευνούμε ένα καινούργιο βιβλίο, πώς γινόμαστε φίλοι μαζί του και περνάμε τις ώρες μας παρέα.
Μαζί ξεκινήσαμε ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του παιδικού βιβλίου!

Όλη αυτή η αγάπη λοιπόν που αναφέραμε αρχικά, μεγάλωσε, εμπλουτίστηκε και τελικά μετασχηματίστηκε.

Και συνεχίζουμε

Θέλοντας αυτό που βιώνουμε να το μοιραστούμε μαζί σας ετοιμάσαμε κάτι όμορφο και έφτασε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε το ηλεκτρονικό παιδικό βιβλιοπωλείο μας.

Ευελπιστούμε μαζί να κάνουμε μια βουτιά ή μάλλον πολλές βουτιές στον κόσμο του παιδικού βιβλίου!

Μια βουτιά σε ιστορίες, σε περιπέτειες, στη φαντασία, στα συναισθήματα, στα χρώματα μέσα από τις υπέροχες εικονογραφήσεις.

Μια βουτιά ενσυναίσθησης με σκοπό μέσα από τα βιβλία να έρθουμε πιο κοντά στα μικρά ανθρωπάκια μας (και στα παιδιά μέσα μας), να τα κατανοήσουμε, να διασκεδάσουμε μαζί, να πορευτούμε παρέα, να μεγαλώσουμε παρέα!

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε βιβλία που αφορούν τους γονείς, τους φροντιστές, τους εκπαιδευτικούς, βιβλία που αφορούν την ήπια γονεϊκότητα και τη θετική διαπαιδαγώγηση, βιβλία που αφορούν τον θηλασμό και τον αποθηλασμό.

Και κάπου εδώ, έρχονται να προστεθούν και οι ξυλοκατασκευές μας!

Η αρχική μας σκέψη ήταν η δημιουργία ξύλινων κατασκευών που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για πειραματισμό, κίνηση,  δημιουργικότητα, ανεξαρτησία και χαρά στο μικρό μας ανθρωπάκι.

Η ιδέα αυτή μαζί με την αγάπη μας για το χειροποίητο και για την δημιουργία ξύλινων κατασκευών και παιχνιδιών από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας με βερνίκια και χρώματα φιλικά προς τα παιδιά και το περιβάλλον μας οδήγησε στην δημιουργία του εργαστηρίου μας, στην πόλη μας, την Αλεξανδρούπολη.

Για την ώρα οι ξυλοκατασκευές που αφορούν τα παιδιά είναι οι εξής:

  • Τρίγωνο αναρρίχησης με ή χωρίς ράμπα τσουλήθρα / ράμπα με επιφάνεια αναρρίχησης.
  • Πύργος εκμάθησης
  • Παιδική βιβλιοθήκη
  • Ξύλινη σανίδα ισορροπίας
  • Παιδική ντουλάπα
  • Ξύλινα παιχνίδια

Κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας με ουσιαστική διαφάνεια και προσεγμένο σχεδιασμό με σκοπό να είναι ασφαλή και αποτελεσματικά προς χρήση. 

Όλα μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της κάθε οικογένειας αρκεί μόνο μια επίσκεψη επί της 40 εκκλησιών 21 για όσους βρίσκονται στην πόλη μας, διαφορετικά μια επίσκεψη στο https://scottie.gr/product-category/woodenmade/ ή ένα email στο info@scottie.gr.

Κατανοώντας την ανάγκη για δημιουργία χώρων και κατάλληλων συνθηκών, για τα μικρά ανθρωπάκια, που θα ενισχύουν την ανεξαρτησία τους, τη δημιουργικότητα τους, τις κινητικές τους δεξιότητες, την αυτοπεποίθηση τους και την ψυχική ανθεκτικότητα τους, ξεκινήσαμε αυτό το πρότζεκτ με σκοπό να γίνουν όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω προσιτά στους νέους γονείς όσον αφορά την τιμή τους αλλά ταυτόχρονα να είναι εξίσου ποιοτικά.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να βρούμε παρέα τι σας ταιριάζει!