Καλώς ορίσατε!

Γεια σας και καλώς ήρθατε!

Είμαι η Θεανώ και το scottie.gr είναι το ηλεκτρονικό παιδικό βιβλιοπωλείο μέσα από το οποίο μοιράζομαι την αγάπη μου για την ανάγνωση παιδικών βιβλίων.

Πώς ξεκινήσαμε

Η ιστορία έχει ως εξής, με τη γέννηση της κόρης μας ήδη από τις πρώτες ημέρες είχαμε συντροφιά μας ένα βιβλίο.

Το μικρό μας ανθρωπάκι με ενέπνευσε και στη συνέχεια έφερε στην παρέα τον Scottie, το σκυλάκι της. Οι δυο τους μου έδειξαν πως εξερευνούμε ένα καινούργιο βιβλίο, πώς γινόμαστε φίλοι μαζί του και κάπως έτσι ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στο μαγικό κόσμο του παιδικού βιβλίου!

Όλη αυτή η αγάπη λοιπόν που ανέφερα αρχικά, μεγάλωσε, εμπλουτίστηκε και τελικά μετασχηματίστηκε. Το αποτέλεσμα; Το ηλεκτρονικό παιδικό βιβλιοπωλείο μας!

Και συνεχίζουμε

Θα χαρώ να έρθετε στη παρέα μας, σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του παιδικού βιβλίου, ένας κόσμος γεμάτος ιστορίες, περιπέτειες, γνώσεις, φαντασία, ήχους, συναισθήματα, χρώματα και υπέροχες εικονογραφήσεις.

Μέσα από την ανάγνωση βιβλίων καλλιεργούμε αξίες όπως ο σεβασμός, η ενσυναίσθηση, η αποδοχή και ερχόμαστε πιο κοντά στα μικρά ανθρωπάκια μας (και στα παιδιά μέσα μας), τα κατανοούμε, διασκεδάζουμε μαζί, πορευόμαστε παρέα, μεγαλώνουμε παρέα!

Φυσικά, δεν θα μπορούσα να παραλείψω βιβλία που αφορούν τους γονείς, τους φροντιστές, τους εκπαιδευτικούς, βιβλία που αφορούν την ήπια γονεϊκότητα και τη θετική διαπαιδαγώγηση.

Και κάπου εδώ, έρχονται να προστεθούν και οι ξυλοκατασκευές μας!

Η αρχική μας σκέψη ήταν η δημιουργία ξύλινων κατασκευών που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για πειραματισμό, κίνηση,  δημιουργικότητα, ανεξαρτησία και χαρά στο μικρό μας ανθρωπάκι.

Η ιδέα αυτή μαζί με την αγάπη μας για το χειροποίητο και για την δημιουργία ξύλινων κατασκευών και παιχνιδιών από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας με βερνίκια και χρώματα φιλικά προς τα παιδιά και το περιβάλλον μας οδήγησε στην δημιουργία του εργαστηρίου μας, στην πόλη μας, την Αλεξανδρούπολη.

Για την ώρα οι ξυλοκατασκευές που αφορούν τα παιδιά είναι οι εξής:

  • Τρίγωνο αναρρίχησης με ή χωρίς ράμπα τσουλήθρα / ράμπα με επιφάνεια αναρρίχησης.
  • Πύργος εκμάθησης
  • Παιδική βιβλιοθήκη
  • Ξύλινη σανίδα ισορροπίας
  • Παιδική ντουλάπα
  • Ξύλινα παιχνίδια

Κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας με ουσιαστική διαφάνεια και προσεγμένο σχεδιασμό με σκοπό να είναι ασφαλή και αποτελεσματικά προς χρήση. 

Όλα μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της κάθε οικογένειας αρκεί μόνο μια επίσκεψη επί της 40 εκκλησιών 21 για όσους βρίσκονται στην πόλη μας, διαφορετικά μια επίσκεψη στο https://scottie.gr/product-category/woodenmade/ ή ένα email στο info@scottie.gr.

Κατανοώντας την ανάγκη για δημιουργία χώρων και κατάλληλων συνθηκών, για τα μικρά ανθρωπάκια, που θα ενισχύουν την ανεξαρτησία τους, τη δημιουργικότητα τους, τις κινητικές τους δεξιότητες, την αυτοπεποίθηση τους και την ψυχική ανθεκτικότητα τους, ξεκινήσαμε αυτό το πρότζεκτ με σκοπό να γίνουν όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω προσιτά στους νέους γονείς όσον αφορά την τιμή τους αλλά ταυτόχρονα να είναι εξίσου ποιοτικά.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να βρούμε παρέα τι σας ταιριάζει!